Turun Akateeminen Viskiseura 9/2015

AVS
Syyskuu 2015
28.9.2015

Knob Creek Bourbon

Haju:
v Maissisiirappi J.G.
v Makea kuin mikä J.M.
v Kevyet Jack Daniel’s vibat N.L.
v Konjakkimainen M.N.
Maku:
v Paksu suutuntuma – vaikea juoda, täytyy melkein pureskella J.M.
v Makea hehkuviini maistuu J.G.
v Oluen kanssa sopii dokausviskiksi – miellyttävän terävä viinanmaku D.K.
v Pehmeä, makeus ei haittaa
v Kostea saksanpähkinä N.L.
v Pelkkää saksanpähkinää ja viinaa (LoW 19.46)
v Veden kanssa ok, hemmetin vahva bööbönin maku L.L. sr
Yleistä:
v Leivontaviski (emäntä) J.H.
v Pullo herättää vahvat Marshall’s vibat L.L. sr
v Aperitiiviviski – kohta syödään ja tervetuloa J.M.
v Tämän juojat eivät katso Nascaria J.G.
v Enemmän Brokeback Mountain kuin karski seriffi J.M. & D.K.
v Before, after and during barbeque – and in the sauce of course. K.N.
v Mitäänsanomaton 
Arvosana: 3,00

Bowmore Darkest 15 years old

 
Haju:
Tulee mieleen BBQ-ribsit A.S.
Kuivattu banaanilastu J.G.
O-ou LoW
Tämän kanssa sopisi erikoinen A.F.:n kuivattu poronliha D.K.
Hipsteristi ikääntynyt haju K.N.
Maku:
Tervaleijona D.K.
Tämä on sitä viskiä. J.H.
Kirsikkapuu J.M.
Pistelee kielen päällä 
Lämmittää tämmöttii kivasti M.N.
Kuin jyrkänne M.N. & A.N.
Alku savuinen mahonki, mutta ontoksi jää, ei kuitenkaan täyteläinen
Laimennettu PX-cask J.G.
Jos viskiä voisi tehdä kotikutoisesti kuin salmaria, olisi tämä sitä. Liuotteina toimineet tumma suklaa, Juhannuskoko tuhkat, tammipuun oksat ja tervashampoo. L.L. sr
Yleistä:
Hiillloste on puu 
Nostalgiaa herättävä viskivalinta M.N.
Arvosana: 4- (3,68)
Muut asiat:
v 19:13 LoW saapui
v Sähköposti: Tukholman viskimessuille matkatarjous. Liian pian tulee.
v Vuosijuhlat: Alustavasti perjantaina 11.12. Jatkoina THLKS Pikkujoulut. I.F. hoitaa ravintolan. J.M. ja D.K. hoitavat välijatkot.
v Kastajaisrasti: Järjestyy, M.N. vetovastuu.
v Seuraavan illan isäntä LoW. Varalla V.V.

v Viski on loppunut 21.26

Vastaa